Ivanka Trump babasından rol çaldı

Donald Trump'a kendi evinden rakip çıktı. Cumhuriyetçi Parti kurultayına kızı Ivanka Trump'ın yaptığı 'liberal' konuşma damga vurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 8 Kasım’da başkanlık seçimlerine hazırlanan ABD'de, Donald Trump’ın adaylığı Cumhuriyetçi Parti’nin Cleveland’da düzenlenen kurultayında resmiyet kazandı. Ancak o geceye damga vuran kişi, Trump’ı tanıtmak için bir konuşma yapan kızı Ivanka Trump oldu.

CİNSİYET EŞİTLİĞİNE VURGU YAPTI

Ivanka Trump'ın babasından rol çalmasının öncelikli nedeni, CNN'in deyimiyle 'kulağa Trump'ın kızı değil de bir liberal gibi gelen' konuşması oldu. Üç çocuk annesi Ivanka Trump, konuşmasında cinsiyet eşitliğine vurgu yaptı, babasının iş yasalarını daha eşitlikçi bir biçimde değiştireceğini söyledi. Ivanka Trump, babasının tepki çeken göçmen politikalarına da hiç değinmedi.

CNN: MİKROFONU BABASI ALINCA GÜNEŞ BATTI

34 yaşındaki Ivanka Trump'ın konuşması, sosyal medyada “Başkanlık için neden Ivanka Trump yarışmıyor?” sorusunu gündeme getirdi. CNN bile haberinde, "Bize sadece akıllı olduğunu değil, sandığımızdan daha bilgili olduğunu da gösterdi. Ama başkanlık için yarışan o değil. Babası. Ve mikrofonu Donald Trump aldığında güneş battı, öfke ve acı sözler yükselmeye başladı" diye yazdı.

ELBİSESİ DE İLGİ ÇEKTİ

Öte yandan, Ivanka Trump'ın kendi giyim markasına ait olan açık pembe renkli elbisesi de sosyal medya fenomeni haline geldi. Ivanka Trump, Twitter hesabından elbisesinin 138 dolar olduğunu ve nereden alınabileceğini takipçileriyle paylaştı.

İVANKA ELBİSE