Dünya Kupası'nda son grup maçları: Brezilya ve Portekiz liderlik peşinde

Dünya Kupası'nda son 16 turu öncesi son grup maçları bu akşam oynanacak. Maçların ardından G ve H gruplarında üst tura yükselen takımlar belli olacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda grup aşamasında son maçlar bugün oynanacak. G ve H grubunda sıralamaların belli olacağı maçların ardından yarın son 16 turu maçları başlayacak.

H Grubu'nda saat 18.00'de oynanacak maçlarda 6 puanla lider olan Portekiz, 1 puanla üçüncü sırada bulunan Güney Kore ile karşılaşacak. Güney Kore'nin gruptan çıkmak üçün mutlaka kazanması gerekirken gruptan çıkmayı garantileyen Portekiz ise liderliğini korumak için mücadele edecek. Grubun diğer maçında ise 3 puanlı Gana ile turnuvada henüz bekleneni veremeyen 1 puanlı Uruguay, adını son 16 turuna yazdırmak için sahaya çıkacak.

G Grubu'nda saat 22.00'de başlayacak maçlarda ise 6 puanla lider olan Brezilya, 1 puanla üçüncü sırada olan Kamerun'la karşılaşacak. 1 puanı olan Sırbistan ise 3 puanla ikinci sırada bulunan İsviçre ile bir üst tura çıkmak için mücadele edecek. (HABER MERKEZİ)