Düğün konvoyunda 'zarf' kavgası: 1 ağır yaralı

Çorum'da 'zarf' almak için düğün konvoyunun önünü kesen genç, çıkan kavgada otomobiliyle arkadaşının üzerinden geçti. Yaralı arkadaşını da araca alıp polisten kaçan genç kovalamaca sonucu yakalandı.

Fotoğraf: AA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çorum'un Alaca ilçesinde, bir grup gencin "zarf" almak için düğün konvoyunun önünün kesmesi sırasında çıkan kavgada 1 kişi yaralandı, 5 kişi gözaltına alındı.

AA'nın aktardığına göre M.Ç., içinde arkadaşı E.C.K'nin de bulunduğu otomobiliyle Zile Caddesi'nde, içinde para olan zarflardan almak için bir düğün konvoyunun önünü kesti.

Araçtan inen M.Ç. ve E.C.K. ile düğün sahipleri arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Polis ekiplerinin kavgayı ayırmaya çalıştığı sırada E.C.K. yere düştü. M.Ç. ise olay yerinden otomobiliyle uzaklaşmak isterken yere düşen arkadaşı E.C.K'nin üzerinden geçti.

Bir müddet daha devam eden kavganın ardından M.Ç, arkadaşı E.C.K'yi araca bindirip, polisin dur ihtarına rağmen olay yerinden uzaklaştı. 

İki arkadaş, polis kovalamacası sonucu Günhan Mahallesi Kızıl Burun mevkisinde yakalandı.

Yaralı, olay yerine çağırılan sağlık ekiplerince Alaca Devlet Hastanesi'ne, ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

M.Ç. ve kavgaya karıştığı belirlenen düğün sahiplerinden 4 kişi gözaltına alındı. 

(HABER MERKEZİ)