Dr. Salih Kanlı anması: Bütün rakamları koca bir yalan

İstanbul Tabip Odası, korona virüsü nedeniyle 17 Ekim'de vefat eden Dr. Salih Kanlı için anma gerçekleştirdi. Dr. Osman Öztürk, "Her akşam çıkıp rakamlar veriyorlar, artık verdikleri rakamlara kimse inanmıyor. Bütün o rakamları koca bir yalan. Koca yalan" dedi.

İstanbul Tabip Odası önünde anma töreni yapıldı. Fotoğraf: Gazete Duvar
Google Haberlere Abone ol

İSTANBUL - Korona virüsüne yakalanarak 17 Ekim'de vefat eden İstanbul Tabip Odası üyesi Dr. Salih Kanlı için, Cağaloğlu'daki İstanbul Tabip Odası'nda önünde anma töreni düzenlendi. 

İstanbul Tabip Odası Genel Sekreteri Prof Dr. Osman Küçükosmanoğlu, korona virüsü pandemisinde sağlık çalışanlarının vefat etmeye devam ettiklerini belirterek şunları söyledi: "Korona virüs salgını iyi yönetilemiyor. Bunun faturasını toplumla birlikte en çok sağlıkçılar ödüyor. Bugüne kadar 52 hekim olmak üzere 120'ye yakın sağlık çalışanı bu salgında yaşamını yitirdi. En son kaybımız İstanbul Büyükçekmece'de iş yeri hekimi olarak çalışmakta olan meslektaşımız ve üyemiz Dr. Salih Kanlı'ydı. Acımız büyüktür. Öfkemiz büyüktür. Salgını yönetmeyenler bunun faturasını ödemelidir."

'BİZ GERÇEĞİ BİLİYORUZ'

İstanbul Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Osman Öztürk ise şunları söyledi: "Türkiye'de korona virüsü süreci bütün hızıyla devam ediyor. Gerçekten Türkiye'de korona virüs sağlıkçı kıyımına döndü. Hatalı, yanlış politikalar AKP saray iktidarının yanlış uygulamalar hepimizin hayatına mal oluyor. Arkadaşlarımız hastalanıyor meslektaşımız ölüyor. Onlar başarı hikayesi anlatıyorlar. Her akşam çıkıp rakamlar veriyorlar artık verdikleri rakamlara kimse inanmıyor. Bütün o rakamları koca bir yalan. Koca yalan. Biz gerçeği biliyoruz. Bu süreçte meslektaşlarımız sağlık çalışanlarımızı ve halkımızı korumak için TTB ve İstanbul Tabip Odası olarak mücadele ediyoruz. Bu mücadeleye devam edeceğiz."