Dört gündür aranıyordu: 12 yaşındaki Tarık Altun bulundu

Kars’a bağlı Halefoğlu köyünde pazar sabahından beri kendisinden haber alınamayan Tarık Altun bu sabah bulundu.

Google Haberlere Abone ol

Fatma Keber

DUVAR - Kars’a bağlı Halefoğlu köyünde 1 Mayıs’ta sabah saatlerinde kuzenleriyle hayvanlarını otlatmaya giden ve sonrasında kendisinden haber alınamayan 12 yaşındaki Tarık Altun’un bu sabah bulunduğu öğrenildi.

Pazar sabahı kuzenleri ile birlikte hayvan otlatmaya giden Selma ve Oktay Altun’un 12 yaşındaki çocukları Tarık Altun, sağanak yağışının etkili olmasıyla kuzenleri tarafından eve gönderildi.

Kuzenleri akşam dönünce Tarık’ın eve dönmediğini fark etti ve arama çalışmaları başlattı. 500 kişinin katıldığı arama çalışmalarından sonuç alınamayınca ailesi durumu yetkililere bildirdi.

AFAD, jandarma ekipleri, UMKE personeli ve köylülerin de katılımıyla geniş kapsamlı arama çalışmaları başlatıldı. Termal kameraların da kullanıldığı arama çalışmaları bugün de devam etti.

Dört gündür arama çalışmalarının sürdüğü bölgede 12 yaşındaki Tarık Altun’un bu sabah 10.00 sularında jandarma ekipleri tarafından Halefoğlu köyüne 6.5 km mesafedeki Yalınkaya köyünde bir su göletinin yanında bulunduğu öğrenildi.

Tarık Altun sağlık ekipleri tarafından Kars Devlet hastanesine getirildi.