Trump: Yolculuğumuz daha yeni başlıyor

Azil yargılamasında 10 oyluk bir farkla aklanan eski ABD Başkanı Donald Trump, Demokratları hukukun üstünlüğüne "leke sürmek" ve "adaleti siyasi bir intikam aracı" olarak kullanmakla suçladı. İkinci defa azlinin istenmesini 'ülke tarihindeki en büyük cadı avı' olarak tanımlayan Trump "Amerika'yı yeniden harika yapmak için başlattığımız yolculuk daha yeni başladı. Sizlerle paylaşacağım çok fazla şey var. Olağanüstü yolculuğumuza birlikte devam etmeyi dört gözle bekliyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- ABD tarihinde hakkında ikinci kez azil yargılaması yapılan ilk başkan olan Donald Trump, ABD Senatosunda aklanmasının ardından "Yolculuğumuz daha yeni başlıyor" mesajı verdi. Trump Senato'daki azil yargılamasında suçsuz bulunmasının ardından yaptığı yazılı açıklamada, adaleti ve gerçeği savunduğunu söylediği avukatlarına ve anayasayı temsil eden Senatör ve Temsilciler Meclisi üyelerine teşekkür etti. 

'CADI AVI'

Demokratları hukukun üstünlüğüne "leke sürmek" ve "adaleti siyasi bir intikam aracı" olarak kullanmakla suçlayan Trump, ikinci kez azlinin istenmesinin ülke tarihindeki "en büyük cadı avı" olduğunu savundu. Seçimlerde 75 milyon oy aldığını ve rakiplerinin bunu unutamayacağını belirten eski ABD Başkanı , "Amerika'yı yeniden harika yapmak için başlattığımız tarihi ve vatansever hareket yolculuğuna daha yeni başladı. Önümüzdeki aylarda sizlerle paylaşacağım çok fazla şey var. Olağanüstü yolculuğumuza birlikte devam etmeyi dört gözle bekliyorum" ifadesini kullandı. (AA)