Dolandırıcı Bernie Madoff'ın kız kardeşi evinde vurulmuş olarak bulundu

ABD'de 65 milyar dolarlık dolandırıcılığının mimarı Bernie Madoff’un kız kardeşi 87 yaşındaki Sondra Wiener ile 90 yaşındaki eşinin evlerinde silahla vurulmuş halde ölü bulunduğu bildirildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD borsası Wall Street tarihindeki en büyük dolandırıcılık olayına imza atan 82 yaşındaki Bernie Madoff’un kız kardeşi Sondra Wiener ile eşinin evlerinde silahla vurulmuş halde ölü bulunduğu bildirildi.

Florida Palm Beach Bölge Şerifi ofisinden yapılan açıklamada, eşlerden birinin diğerini öldürüp daha sonra intihar ettiğinin değerlendirildiği ancak kesin ölüm sebebinin adlı tıp raporundan sonra belli olacağı kaydedildi.

Bernie Madoff, 14 Nisan 2021’de hapis cezasını çektiği Kuzey Carolina federal cezaevinde hayatını kaybetmişti.

Ailesiyle lüks bir hayat yaşarken 2008'deki küresel ekonomik kriz sırasında dolandırıcılığı ortaya çıkan Madoff, Manhattan Federal Mahkemesinde yargılanarak 2009'da 150 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Arkasında 136 ülkeden 37 bin mağdur bırakan Madoff'un tutuklanmasından sonra aynı şirkette çalışan oğullarından Mark Madoff 2010’da intihar etmiş, diğer oğlu Andrew Madoff da 2014’te kanserden ölmüştü. (AA)