Doktoru darp eden iki kişi için ev hapsi kararı

Mersin'de bir hastayı muayene ederken odaya giren iki kişinin dışarı çıkmasını isteyen doktor Tuğba Karakaş saldırıya uğradı. Gözaltına alınan iki kişi için ev hapsi kararı verildi.

Saldırıya uğrayan doktor Tuğba Karakaş yaralandı.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Mersin'de, muayene odasına girip, bu sırada hastasını muayene eden Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Tuğba Karakaş'ı darp eden Sinem V. ile Zafer T., ev hapsiyle cezalandırıldı.

DHA'nın haberine göre, Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dün Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Tuğba Karakaş, poliklinikte hastasını muayene ederken Zafer T. ve Sinem V. odaya girdi.

Hemşirenin hasta mahremiyetini ihlal ettikleri için odadan çıkmasını istediği iki kişiyle sağlık görevlileri arasında tartışma çıktı; Zafer T. ve Sinem V. doktor Karakaş'ı darp etti.

Hastanenin güvenlik görevlilerince uzaklaştırılan şüpheliler, Karakaş’ın ‘Beyaz Kod' bildirimi yapması üzerine polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede nöbetçi mahkemeye çıkarılan şüphelilere, ev hapsi verildi. Cumhuriyet Başsavcılığı ise karara itiraz etti. (HABER MERKEZİ)