Dizinin yayını durduruldu: Medyapım'ın 'Şakir Paşa Ailesi' kararı

Şakir Paşa Ailesi'nin torunlarının mahkemeye başvurması sonrası 'Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar'ın yayını durduruldu. Dizinin yapım şirketi Medyapım, mahkeme kararı sonrası harekete geçti.

Dizinin yayını durduruldu: Medyapım'ın 'Şakir Paşa Ailesi' kararı
Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - NOW dizisi Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar, Şakir Paşa’nın torunları Joanne Aliye Noonan Kutup, Diana Deniz Noonan, Ömer Derya Kabaağaçlı, Sibel Kabaağaçlı, Murat Can Önce ve Cem Noonan’ın mahkemeden aldırdığı tedbir kararının kanala tebliğ edilmesi nedeniyle bu hafta ekrana gelmeyecek. Dizinin tekrar yayınları da mahkeme kararıyla iptal edildi.

MEDYAPIM YASAL YOLLARA BAŞVURACAK

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar'ın yapım şirketi Medyapım, 24 Şubat Pazartesi günü avukatlarıyla kararın iptali için hukuki girişimlerde bulunacak. Geçtiğimiz çarşamba günü RTÜK’ten 3 kez yayın durdurma cezası alan dizinin çekimlerinin, kar yağışı nedeniyle verilen zorunlu aranın dışında devam edeceği öğrenildi.

1 BÖLÜM STOK VAR

Fırat Tanış, Vahide Perçin, Devrim Yakut, Meryem Uzerli, Denise Capezza, Nilsu Berfin Aktaş ve Helin Kandemir'in rol aldığı dizi için kanalın elinde şu an 1 bölüm stok olduğu belirtildi.

Öte yandan dizi için 23 Şubat'ta Sait Halim Paşa Yalısı’nda yemekli özel bir davet düzenlenecekti. Ancak söz konusu davet, aşırı kar yağışı nedeniyle RTÜK cezası açıklanmadan önce öğlen saatlerinde iptal edilmişti.

(ALINTI)