Diyarbakır'da otobüs seyir halinde alev aldı

Diyarbakır'da şehirlerarası yolcu otobüsü seyir halinde olduğu sırada alev aldı. Otobüsten indirilen yolcular başka bir araca bindirildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Diyarbakır firmasına ait yolcu otobüsü dün gece saat 22.00’da Ankara’ya gitmek üzere Diyarbakır’dan yola çıktı. Seyir halindeki yolcu otobüsü Gaziantep Nurdağı mevkisinde, yolcu otobüsünün motor kısmında yangın çıktı. Otobüsten çıkan dumanları fark eden sürücü, otobüsü yol kenarında durdurarak yolcuları tahliye etti.

Amida Haber'de yer alan habere göre, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Yangın sonucu otobüs kullanılamaz hale gelirken, yolcular başka otobüse nakledildi.

Yangın nedeniyle Gaziantep Otobanı'nın bir şeridi bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yol kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

İKİNCİ YANGIN

Geçen hafta da Diyarbakır firmasına ait bir otobüsü Elazığ-Maden karayolunda yanarak kullanılamaz hale gelmişti. Son bir yılda 10’a yakın Diyarbakır firmasına ait yolcu otobüsü kaza yapmış, kazalarda onlarca kişi hayatını kaybetmişti. (HABER MERKEZİ)