Diyarbakır’da avukat, eşi ve stajyeri öldü

Diyarbakır'da Avukat Ömer Baran, eşi Müjde Baran ve stajyeri Mahsun Akbaş öldü. Olayda doğalgaz zehirlenmesinden şüpheleniliyor.

Google Haberlere Abone ol

DİYARBAKIR - Diyarbakır'da Avukat Ömer Baran, eşi, Müjde Baran ve stajyer Avukat Mahsun Akbaş vefat etti. 

Baran ailesinin Merkez Yenişehir ilçesi 4. sokakta bulunan Kalender 3 apartmanı 9. kattaki bir evinde dün gece görme engelli avukat Ömer Baran, öğretmen eşi Müjde Baran ve avukat arkadaşları Mahsun Akbaş birlikte kaldılar. Bir süre sohbet eden Baran çifti ile Akbaş daha sonra uyudu. Üç kişiden uzun süre haber alamayan yakınları Baran ailesinin yaşadığı eve gitti. Komşuları da terastan eve girdi. Eve giren komşular, üç kişiyi hareketsiz bir şekilde gördü. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede, Ömer Baran ile Mahsun Akbaş’ın öldükleri belirlendi. Durumu ağır olan Müjde Baran, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Müjde Baran, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

AYDIN: DOĞALGAZDAN ŞÜPHELENİLİYOR

Öte yandan polis, bina görevlisi ve yöneticisini ifade almak için karakola götürdü. Cenazeler,  daha sonra olay yerinden alınarak Selahattin Eyyubi Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Polis, olay hakkında inceleme başlattı. Diyarbakır Baro Başkanı Cihan Aydın, çok üzgün olduklarını belirterek, doğalgaz zehirlenmesinden şüphelenildiğini, kesin ölüm nedenlerinin yapılacak otopsi sonrası belirleneceğini söyledi. (DUVAR)

Ömer Baran