Diyarbakır'da adliye önünde kavga: 5 yaralı

Diyarbakır'da iki aile adliye önünde kavga etti. Bıçak ve silah kullanılan kavgada, biri ağır olmak üzere beş kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde aralarındaki arazi anlaşmazlığından dolayı dün gece kavga eden iki aile, adliye önünde ikinci kez karşı karşıya gelince yeniden kavga etti. Olay nedeniyle kavgayı ayırmak isteyen jandarma eri dahil beş kişi yaralandı. 

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Amidahaber'e göre, olay dün gece Bismil’in Aslanoğlu köyünde başladı. Aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan Tanrıkulu ailesi ile Balaban ailesi arasında 'ağaç budama' nedeniyle tartışma yaşandı. Kısa sürede büyüyen tartışmada, Adem Tanrıkulu bıçaklanarak yaralandı.

Tanrıkulu’nu bıçakladığı iddiasıyla gözaltına alınan ve ismi öğrenilemeyen şüpheli, sabah Bismil Adliyesi’nde mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, için adliye önüne gelen Tanrıkulu ve Balaban ailesinin üyeleri, burada yine tartışmaya başladı. Tartışma bir süre sonra silahlı, bıçaklı ve taşlı kavgaya dönüştü. Kavgada, biri ağır 5 kişi yaralandı.

Yaralılardan birinin kavgayı ayırmak için araya giren jandarma personeli olduğu öğrenildi. Kavgada ağır yaralanan kişi de tedavi için Diyarbakır’a sevk edildi. 

 

Etiketler Diyarbakır kavga