Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı: Marketlerde bu görüntüler hiç bize yakışmıyor

Diyanet TV’de yayınlanan vaazı gündem olan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşliyen, "Rızkımız konusunda çok endişeye kapılmamak, çalışmak ama korkmamak lazım" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşliyen'in marketlerde yaşanan 'stok' görüntülerini eleştirdiği video gündem oldu.

İşliyen, 15 Temmuz'da Facebook'ta yayınlanan videoda, “Rızkı veren Allah’tır. Rızkımız konusunda çok endişeye kapılmamak, çalışmak ama korkmamak lazım. Zor günlerde marketlerde bu görüntüler hiç bize yakışmıyor" ifadelerini kullandı.

Diyanet TV’de “Burhan İşliyen ile Hacı Bayram Kürsüsü’nden” adıyla düzenlenen programda verdiği vaazı “Marketlerde yağ kuyrukları” üst başlığı ile sosyal medyadan paylaştı.

İşliyen, vaazında, “Rızkı veren Allah’tır. Rızkımız konusunda çok endişeye kapılmamak, çalışmak ama korkmamak lazım. Zor günlerde marketlerde bu görüntüler hiç bize yakışmıyor” dedi. Yiyecekleri depolamanın da yanlış olduğunu vurgulayan İşliyen, “Bazen Allah çok nasip eder ama yeme izni vermez. Bir lokma yiyemez. Rızkın gerçek sahibinin Allah olduğunu unutmamak lazım” dedi. (HABER MERKEZİ)