Disney'den 'Indiana Jones' dizisi geliyor

Disney ve Lucasfilm’den yeni bir “Indiana Jones” dizisi geliyor. Harrison Ford'un başrole veda etmesinin ardından seri Disney+'ta farklı bir formata taşınacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Disney, Indiana Jones serisini diziyle devam ettirecek. Şirketin yeni Indiana Jones dizisi için hazırlıklara başladığı belirtildi. 

Variety'nin aktardığına göre, henüz ön geliştirme sürecinde olan dizinin hangi dönemde geçeceği, nasıl bir hikâyeyi takip edeceği ve hangi oyuncuları konuk edeceği ise şu an için bilinmiyor.

İzleyiciler “Indiana” Jones, Jr. karakteriyle ilk olarak 1981 yapımı "Raiders of the Lost Ark" (Kutsal Hazine Avcıları) filmiyle tanıştı. 1981'de ilk filmi yayınlanan "Indiana Jones"un vizyona gelen dört filminin yönetmenliğini Steven Spielberg üstlendi. James Mangold ise 5'inci filmde yönetmen olarak görev aldı. 30 Haziran 2023'te yeni filmiyle izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Indiana Jones'un başrol oyuncusu Harrison Ford, gelecek filmin son filmi olduğunu açıklamıştı. 

Indiana Jones serisinde 1992-1993 arası iki sezon yayınlanan 'The Young Indiana Jones Chronicles' ve 1994-1996 arası ekrana gelen 4 televizyon filmi de yer alıyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

 

Etiketler indiana jones disney