Dinlebi ücretsiz sesli kitap özelliği getirdi

Dinlebi'den yeni özellik: Abone olmayan kullanıcılar da Dinlebi’nin sesli kütüphanesinden seçilen bazı kitapların tamamını ücretsiz dinleyebilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye’nin ilk yerli, sesli kitap platformu Dinlebi, “Her şey para değildir dedik, Mühim Olan İnsanlık listesini sizin için oluşturduk” açıklamasıyla abonelik başlatmayan kullanıcıların da bundan sonra çok sayıda sesli kitabı ücretsiz dinleyebileceğini duyurdu. Uygulamada yer alan ücretsiz kitapları, uygulamaya giriş yapan tüm kullanıcılar sınırsız olarak dinleyebilecek, isterse sosyal medya hesaplarından paylaşabilecek ya da arkadaşlarına hediye edebilecek.

Dinlebi’nin ücretsiz olarak herkese açtığı kitaplar arasında 'Kürk Mantolu Madonna' (Sabahattin Ali), 'Küçük Kara Balık' (Samed Behrengi), 'Mutluluk' (Harvard Business Review), 'Kibir' (Erdem Aksakal), 'Sahibinden Satılık' (Rewhat) ve 'İİZİ' İngilizce kitapları yer alıyor. Dönemsel olarak kitapların artabileceği ve değiştirileceği bilgisi ile paylaşılan bu liste en çok dinlenen ve aranan kitaplar listesine göre belirlendi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)