Dexter, 7 yılın ardından ekranlara dönüyor

Twitter hesabından duyuruldu: Michael C. Hall’lu Dexter, 2021'de yeni sezonuyla ekranlara geri dönecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Popüler Amerikan drama dizilerinden biri olan Dexter, 7 yıllık aranın ardından yeni sezonuyla ekrana dönüyor. En son 22 Eylül 2013'te 8. sezonuyla final yapan dizinin 2021 sonbaharında yayınlanması planlanan 9. sezonunda başrolde yine Michael C. Hall yer alıyor.

Sosyal medya hesabından atılan bir tweet ile dönüşü duyurulan dizinin 2021 sonbaharında 10 bölümlük bir sezonla yeniden ekranda olacağı açıklandı.

Showtime yöneticisi Gary Levine, yaptığı açıklamada Clyde Philips ve Michael C. Hall’un da dizide yer aldığını belirterek, “Dexter, hem milyonlarca hayrana sahip hem de Showtime için çok özel bir dizi. Bu benzersiz karakteri, orijinal diziye layık olan bir yaklaşım bulabilirsek tekrar ziyaret ederdik. Clyde Philips ve Michael C. Hall’un da dizide yer aldığını bildirmekten mutluluk duruyorum ve yeni sezonu çekip yayınlamak için sabırsızlanıyoruz” ifadelerini kullandı. 

İlk olarak  1 Ekim 2006'da Showtime kanalında gösterilmeye başlayan dizinin hikâyesi, Jeff Lindsay'ın 'Darkly Dreaming Dexter' adlı romanından uyarlandı. Ancak dizinin ilerleyen dönemlerdeki sezonları, tamamen romandan bağımsız bir şekilde hazırlandı.