Devlet Bahçeli'den Mehmet Metiner'e destek telefonu

MHP lideri Devlet Bahçeli, Bülent Arınç'la tartışan Mehmet Metiner'i arayarak desteğini iletti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti'de Mehmet Metiner ve Bülent Arınç arasında yaşanan tartışmada Metiner'de destek verdi.

Twitter hesabından açıklama yapan eski AK Parti milletvekili Mehmet Metiner, Bahçeli'nin kendisini aradığı aktardı ve desteği için teşekkür etti.

Metiner, "Az önce MHP’nin bilge genel başkanı saygıdeğer Devlet Bahçeli aradı. Destek sözleri benim için onurların en büyüğüdür. Kendisine en kalbi şükranlarımı hürmetle arz ederim" ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Eski TBMM Başkanı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, dün Türk Demokrasi Vakfı'nın toplantısında yaptığı konuşmada, "Tatlı su balığı siyasetçileri var, suya sabuna dokunmadan. Majestelerinin gazetecileri var. Havanın suyun berraklığından bahsederler. Öksürmenin, bağırmanın zamanıdır. Kral çıplak demenin vaktidir" demişti.

Katıldığı canlı yayında Arınç'a tepki gösteren eski AK Parti milletvekili Mehmet Metiner, Arınç'ın AK Parti'den ihracı için parti yönetimine çağrı yapmıştı.

Metiner, "Bülent Arınç’ın ismini duymak istemiyoruz, yeter artık. Onu partide tutanlara da yazıklar olsun diyorum. Kim olurlarsa olsunlar. Bülent Arınç'ın cesareti varsa o aşağılık lafları edeceğine buyursun gelsin karşılıklı konuşalım" diye konuşmuştu. 

Bugün yazılı açıklama yapan Arınç ise Metiner'e, "İnsan omurgası 33 kemikten oluşur. Seninki ise yalan, iftira hasetten ibaret üç kıkırdaktan müteşekkil. Sanma ki yalan ve iftiralarını dikkate alıp cevap vereceğim. Seni muhatap almak benim için züldür. Ama! Gerektiği zaman, hadsize haddini bildirmek, kırk yetime kaftan giydirmekten üstündür" yanıtını vermişti. (HABER MERKEZİ)