DEVA Partisi Viranşehir İlçe Başkanı istifa etti

Urfa’da Deva Partisi’nin Viranşehir İlçe Başkanı İbrahim Özkan, seçime partinin kendi logosuyla girmemesinin kentte kendilerini zorladığını ileri sürerek istifa etti.

Google Haberlere Abone ol

Fatma Keber 

URFA - DEVA Partisi Urfa Viranşehir İlçe Başkanı İbrahim Özkan görevinden istifa etti. Özkan konuyla ilgili açıklamasında partisinin kendi logosuyla seçime girmemesini eleştirdi.

'YENİDEN REFAH ÖRNEĞİ GÖSTERDİ'

Özkan açıklamasında, aday adayı olduğunu da hatırlatarak şöyle devam etti: “Kendi logomuzla gireceğimiz bir seçimde iktidarın potansiyel adaylarından biri olduğumuza çok inanmıştık. Nitekim, kendi logomuzla seçime gitmiş olsaydık, başarının çok farklı olacağını, Yeniden Refah örneği gösterdi. Ancak alınan ittifak kararı, maalesef gardımızı önemli oranda düşürse de siyasi planda bir aile olarak gördüğümüz partimizle birlikte mücadele etmekten geri durmadık. Bununla birlikte, oluşan ortak çatı ittifakında, Deva Partililer olarak kendimizi 'istenmeyenler' olarak hissediyorduk. Aslında hissetmek değil, tam da buydu. CHP logosunun altında olmak, daha doğrusu, kendi logomuz varken şehrimizde maalesef pek de sempatiyle bakılmayan bir camianın logosu altında çalışmakta zorlanmaya başlamıştık.”

'DEĞİL 2. TUR 2 DAKİKA BİLE BEKLEMEYE TAHAMMÜLÜM YOK'

Söz konusu durumdan rahatsız olmasına rağmen 'yarıda bırakmak olmazdı' diyerek devam ettiğini kaydeden Özkan şunları söyledi: “Ancak, geldiğim noktada, kendime saygımı yitirmeye başlamıştım, İstenmeyen yerde olmaktan son derece rahatsız olmaya başladım. Dayanırım sandım. Esasında her zorluğu göğüslemeye alışkınım. Ancak istenmediğim bir yerde, değil kendim, gölgemi bırakmam. Yarın cumhurbaşkanı olacağımı bilsem de bırakmam. Dolayısıyla, bugün değil 2. turu beklemek, 2 dakika daha beklemeye tahammülüm olamayacağını gördüğümden dolayı bu açıklamayı yapıyor ve DEVA Partisi'nden istifa ediyorum.”