DEVA Partili 2 ilçe başkanı AK Parti'ye katıldı

DEVA Partisi Kayseri İl Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım Beyazıt, Melikgazi İlçe Başkanı Dündar Dinçer ve Kocasinan İlçe Başkanı Mehmet Aydoğan partisinden istifa ederek AK Parti'ye geçti.

Google Haberlere Abone ol

KAYSERİ - AK Parti İl Teşkilatı, Kayseri'de teşkilat buluşması ve iftar programı düzenlendi. Programa, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, 28'inci dönem milletvekili aday adayları ve teşkilat mensupları katıldı.

DEVA PARTİLİ İSİMLER AK PARTİ'YE GEÇTİ

Programda, DEVA Partisi Kayseri İl Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım Beyazıt, Melikgazi İlçe Başkanı Dündar Dinçer ve Kocasinan İlçe Başkanı Mehmet Aydoğan partisinden istifa ederek AK Parti'ye katıldı. Partiye yeni katılan isimlerin rozetlerini Özhaseki ve AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu taktı.

'14 MAYIS SEÇİMLERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ'

AK Partili Mehmet Özhaseki, partiye katılımlara ilişkin sosyal medya hesabından da açıklama yaptı. 14 Mayıs'a yapılacak seçimlere dikkati çeken Özhaseki, "AK Parti Kayseri İl Başkanlığımız tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Milletvekili Aday Adaylarımızla ve teşkilatımızla bir araya geldik 14 Mayıs günü gerçekleşecek olan seçimler bizler için büyük önem arz ediyor. İnşallah yaptığımız çalışmaları en iyi şekilde anlatarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçtireceğiz. Türkiye Yüzyılı yürüyüşümüze büyük bir gayretle, milletin desteğiyle devam edeceğiz. İftar programının ardından mevcut görevlerinden istifa ederek AK Parti Kayseri ailemize katılan Deva Partisi İl Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım Beyazıt’ın, Kocasinan İlçe Başkanı Mehmet Aydoğan’ın ve Melikgazi İlçe Başkanı Dündar Dinçer’in rozetlerini taktık. Kıymetli kardeşlerimize ailemize hoş geldiniz diyoruz" dedi. (DUVAR)