Derin dondurucuda bulunan cesetlerle ilgili 1 gözaltı

İzmir'de bir evde Türkmenistan uyruklu 4 kişinin cesedinin derin dondurucuda bulunmasına ilişkin soruşturmada şüpheli, Çeşme ilçesinde yakalandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir Valiliği, Bayraklı'daki bir evde derin dondurucuda Türkmenistan uyruklu 4 kişinin cesedinin bulunmasıyla ilgili şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamada "Bayraklı ilçesinde 18 Haziran'da 3'ü kadın 1'i erkek toplam 4 Türkmenistan vatandaşının kasten öldürülmesi olayının şüphelisi, Türkmenistan uyruklu S.H., Çeşme ilçesinde emniyet müdürlüğü ekiplerimizce yakalanmıştır." ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, olayda kullanıldığı belirtilen bıçakla yakalanan S.H'nin cinayetleri "kıskançlık" sebebiyle işlediğini itiraf ettiği vurgulandı.

İzmir'de ihbar üzerine bir eve giden polis ekipleri, derin dondurucuda parçalanmış 4 ceset bulmuştu.

Cesetlerin Gülkamar Hanymova, kızları Leyla Geldiyarova (30) ve Laçin Geldiyarova (28) ile Ruslan Kerimov'a ait olduğu tespit edilmişti.

Anne Hanymova ile kızlarının Türkiye'ye 2019'da geldikleri, İzmir'de bakıcılık yaptıkları, cesedi bulunanlardan Ruslan Kerimov'un ise Leyla Geldiyarova'nın erkek arkadaşı olduğu, şüpheli S.H'nin de bu kişilerle aynı evde yaşadığı ortaya çıkmıştı. (HABER MERKEZİ)