Derbi öncesi Roberto Carlos ve Felipe Melo atıştı

İki eski Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos ve Felipe Melo sosyal medya üzerinden derbi paylaşımları yaptı. Carlos "Eminim Fenerbahçe kazanacak" dedi, Melo ise "Unutma, son maçı kim kazandı?" sorusunu yöneltti.

Roberto Carlos - Felipe Melo
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bugünkü Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde eski futbolcular Roberto Carlos ve Felipe Melo sosyal medya üzerinden atıştı.

2007-2010 arasında Fenerbahçe forması giyen Brezilyalı eski futbolcu Roberto Carlos sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Türkiye'de bulunduğum 3 yıl boyunca bu büyük maçları oynamaktan gurur duydum. Ve eminim ki Fenerbahçe bu maçı kazanacak. Çünkü Fenerbahçe bu tarz maçları hep kazanır. Haydi Fenerbahçe" diyerek Türkçe altyazılı bir video paylaştı.

Ardından eskiden Galatasaray'da oynayan Brezilyalı Felipe Melo ise Carlos'a yanıt olarak bir video paylaştı. Melo ise videosunda "Roberto Carlos ağabey. Unutma, son maçta kim kazandı? Sizi yine yeneceğiz. Şampiyon Cimbom! İmparator Fatih Terim. Fener ağlama" ifadelerini kullandı.

İki Brezilyalının videoları da epey beğeni ve paylaşım alırken, birçok Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarı da paylaşımlara yorum yaptı. 

Galatasaray ile Fenerbahçe bugün saat 19:00'da Türk Telekom Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.