Denizlispor'da Hakan Kutlu dönemi

Son haftalarda kötü gidişi durduramayan ve Süper Lig'in son sırasında yer alan Yukatel Denizlispor dün istifa eden teknik direktör Yalçın Koşukavak’ın yerine sezon sonuna kadar Hakan Kutlu'yu getirdi. Hakan Kutlu, Denizlispor'un küme düştüğü 2009/2010 sezonunda da takımı çalıştırmıştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Süper Lig ekibi Yukatel Denizlispor, boş kalan teknik direktörlük koltuğunu 11 yıl sonra tekrar Hakan Kutlu'ya emanet etti. Süper Lig’de son sırada bulunan ve çalkantılı bir dönem geçiren Yukatel Denizlispor'da teknik direktör Yalçın Koşukavak görevinden istifa etmişti. Takımda yaşanan çalkantılı dönemde yönetimle görüş ayrılığı yaşayan Koşukavak'ın istifası yönetim tarafından da kabul edildi.

Teknik direktör arayışlarına hız veren Yeşil Siyahlı takım Hakan Kutlu ile sezon sonuna kadar anlaştı. Kutlu, Denizlispor'un küme düştüğü 2009/2010 sezonunda da takımı çalıştırmıştı. Hocalık kariyerine Ankaragücü kulübünde başlayan Kutlu, Denizlispor'un yanı sıra daha önce Manisaspor, Mersin İdman Yurdu, Gaziantep FK, Kayserispor, Adana Demirspor ve Giresunspor'u çalıştırdı. (HABER MERKEZİ)