Denizli'de yol kenarında cesedi bulunan kadının kimliği tespit edildi

Denizli'de önceki akşam yol kenarında elleri ve ayakları bağlı olarak cesedi bulunan kadının Afganistan'lı Nadia Noori olduğu ve zehirlenerek öldürüldüğü belirlendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, dün saat 19.00 sıralarında, Cumhuriyet Mahallesi'nde yol kenarındaki boş arazide, battaniye içinde bulunan kadının Afganistan uyruklu Nadia Noori (30) olduğu belirlendi. Noori'nin, yapılan otopsisinde fare zehriyle öldürüldüğü tespit edildi.

DHA'nın haberine göre cinayet bürosu ekipleri, İstiklal Mahallesi'nde yaşadığını belirlediği Noori'nin Afganistan uyruklu Sabour S. tarafından zehir verilerek öldürüldüğünü tespit etti. Sabour S.'nin Noori'yi evde katlettiği ve birkaç gün evde sakladıktan sonra yol kenarına bıraktığı belirlendi.

Cesedinin ise birkaç gün evde saklandığı ortaya çıktı. Sabour S.'nin, Noori'nin cesedini dün el arabasına koyup, 2 kilometre götürdükten sonra araziye attığı belirlendi. Gözaltına alınan cinayet şüphelisinin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Önceki akşam 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilmişti. Sağlık ekibi, kadının en az 4 gün önce öldürüldüğünü belirlemişti. Ekiplerin olay yerindeki incelemesinin ardından cansız beden, kesin ölüm nedeni tespiti için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna götürülmüştü. (HABER MERKEZİ)