Denizli'de kadın öğrenci öldürüldü

Pamukkale Üniversitesi öğrencisi 22 yaşında Aleyna Yurtkölesi evinde ölü bulundu. Otopside genç kadının boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Bir erkek gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

Ayhan Çimendağ

DENİZLİ - Pamukkale Üniversitesi öğrencisi 22 yaşındaki Aleyna Yurtkölesi, Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Yunus Emre Mahallesi'nde kaldığı apartta ölü bulundu. Otopsi sonucu Yurtkölesi'nin öldürüldüğü tespit edildi.

Aleyna Yurtkölesi'nden haber alamayan yakınları, bir süre sonra genç kadının evine gitti. Kapıyı zorla açarak içeri giren yakınları Aleyna Yurtkölesi'nin cansız bedeni ile karşılaştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Yurtkölesi'nin cenazesini otopsi için adli tıp morguna sevk etti. Emniyet güçleri çevrede bunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olay yeri inceleme ekipleri apart ve çevresinde araştırma başlattı. İlk bulgulara göre cinayet olduğu düşünülen olayla ilgili otopsi raporu da genç kadının boğularak öldürüldüğünü ortaya koydu.

ZANLININ KİMLİĞİ GİZLİ TUTULUYOR

Soruşturma kapsamında bir kişi gözaltına alındı. Kimliği gizli tutulan zanlının ilk ifadesinde Aleyna Yurtkölesi'ne evlenme teklifini reddetmesi üzerine cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.