Denizli'de kadın cinayeti

Denizli'de Erdal Yalçın isimli erkek, evli olduğu Emine Yalçın ile Mehmet Aksoy’u öldürdü. Aksoy’un annesi Gülperi Aksoy’u da ağır yaralayan Yalçın, gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, Erdal Yalçın isimli erkek, evli olduğu Emine Yalçın ile Mehmet Aksoy’u katletti. Aksoy’un annesi Gülperi Aksoy da olayda ağır yaralandı.

DHA'nın aktardığı habere göre, olay, saat 23.00 sıralarında Acıpayam ilçesinin (Kırsal) Ören Mahallesi'nde meydana geldi. Silah sesleri üzerine eve gelen çevredekiler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Emine Yalçın ve Mehmet Aksoy, sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Gülperi Aksoy'un ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Polis ekipleri, Erdal Yalçın’ı yakalayıp, gözaltına aldı. Olay yerinde jandarma ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Emine Yalçın ile Mehmet Aksoy’un cenazeleri otopsi için Acıpayam Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (HABER MERKEZİ)