Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş'in kılıktan kılığa girdiği video: Şarkıcı, veznedar, orkestra şefi...

Gazeteci Ertuğrul Özkök, bankacıların 'Fatih Terim Fonu'nun Denizbank tarafından daha önce çözülememesinin nedenin bankanın genel müdürü Hakan Ateş'in egosu olduğunu düşündüklerini yazdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  Gazeteci Ertuğrul Özkök, 'dolandırıcılık davası'nın önceki akşam düzenlenen Koç Ödülleri Töreni'nde de davetlilerin en çok konuştuğu konu olduğunu söyledi. Gecede DenizBank'ın 25'inci kuruluş yıl dönümü için düzenlenen gecede davetlilere izletilen, Genel Müdür Hakan Ateş'in de rol aldığı ve şarkıcıdan veznedara birçok karakteri canlandırdığı video da gündem oldu. 

Özkök, "Erdoğan, önceki gece Koç’un ödül törenine katılsaydı çok şaşırırdı ve gecenin baş konusu; Hakan Ateş’in muhteşem egosu" başlıklı yazısında konuya ilişkin şunları söyledi:

Masalarda en çok konuşulan konu tabiatıyla “Fatih Terim Fonu”ydu…

Gazeteciler arasında küçük bir bölüm “Fatih Terim’e haksızlık ediliyor” görüşündeydi. Çoğunluk “Terim de bu işin içindeydi” görüşünde.

Bankacılar ise daha çok, Denizbank ve CEO’su Hakan Ateş üzerine yoğunlaşmıştı.

Çoğunluk şu görüşteydi:  

“Banka bu işi en başında çözmeliydi. İşin içine bu kadar celebrity girmişse büyüyeceği kesindi. O nedenle bunu halledebilirlerdi. Kendilerine en fazla 20-30 milyon dolara patlardı ama sorun büyümezdi. Şimdi banka ve yöneticileri de töhmet altına girdi. Hakan Ateş’in bu olaydan sonra orada kalması pek kolay olmaz…”

Gecenin en çok gülünen şeyi ise Hakan Ateş’in bankanın kuruluş yıldönümü için hazırlattığı komik videoydu.

Vallahi ben kendi payıma o videoyu sevdim. Hakan Ateş’in mizah anlayışı ve kendine güveni, kendiyle dalga geçmesi hoşuma gitti. Ama lacivert takımlı bankacı kesimi aynı fikirde değildi.  

Bazılarına göre bu video onun “muhteşem egosunun” boyutunu açıkça ortaya koyuyor.

“Bu işi başta çözememesinin nedeni de o ‘muhteşem egosu’ydu”  diyorlar. (YAZININ TAMAMI)