Deniz Yücel: Değişim kadın demek, değişim, gençlik demektir

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, "100 yılın değişimi ve değişimin 100 yılı dedik. Değişim kadın demek, değişim, gençlik demektir" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Çiğli Belediye Başkan adayı Onur Emrah Yıldız'ın proje tanıtım toplantısı Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşti. Toplantıya, CHP Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, CHP İzmir Milletvekilleri Ednan Arslan, Rıfat Nalbantoğlu, Sevda Erdan Kılıç, İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve ilçe belediye başkan adayları da katıldı.

Proje tanıtımında konuşan CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Genel Başkan Özgür Özel’in liderliğinde bir yola çıktıklarını ifade etti. Yücel, “Biz Genel Başkanımız sayın Özel’in liderliğinde değişim mottosuyla bir yola çıktık. 100 yılın değişimi ve değişimin 100 yılı dedik. Değişim kadın demek, İzmir’in 30 ilçesinde 9 belediye başkan adayımız kadın, değişim budur. Değişim, gençlik demektir. Mustafa Kemal Atatürk Samsun’a çıktığında 38 yaşındaydı. TBMM’yi kurduğunda 39 yaşındaydı, Cumhuriyeti ilan ettiğinde 42 yaşındaydı. Bugün, Çiğli Belediye Başkan adayımız Onur Emrah Yıldız 37 yaşında, Çiğli’de doğmuş, büyümüş, ailesini kurmuş ve bugün Çiğli’ye hizmet etmek için bir iddia ortaya koymuş. Genç, başarılı, iyi eğitimli, liyakat sahibi, belediyecilik tecrübesi yüksek bir arkadaşımız. Onur Emrah Yıldız başkanı rekor oyla seçtirmeye var mısınız arkadaşlar?” dedi.

'KILIÇDAROĞLU’NUN O SÖZÜNÜ YERDE BIRAKACAK MIYIZ?'

Kılıçdaroğlu’nun  ‘22 yıldır ülkeyi yöneten baskıcı AKP iktidarını sandıkta değiştireceğiz’ sözünü hatırlatan Yücel, Çiğli ve İzmir’i kazandıktan sonra işlerinin bitmeyeceğini ve İktidar olacaklarını söyledi. Yücel, “Değişimden bahsedip de Cemil Tugay’a değinmemek olmaz. Geçmişte 5 sene Karşıyaka Belediye Başkanlığı yaptı, çok değerli hizmetler yaptı. 31 Mart’tan sonra da İzmir’e çok değerli hizmetler yapacak. Sizden şu sözü istiyorum, sayın Cemil Tugay’ı rekor oyla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçtirmeye var mısınız arkadaşlar? Bundan sonra işimiz bitecek mi? Hayır, bundan sonra daha önemli bir görev bekliyor. 14 Mayıs’ta tamamlayamadığımız işi tamamlayacağız. O dönem Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bir tarifte bulundu, ne dedi? dedi ki, ’22 yıldır ülkeyi yöneten baskıcı AKP iktidarını sandıkta değiştireceğiz’, sayın Kılıçdaroğlu’nun o sözünü yerde bırakacak mıyız? Sayın Kılıçdaroğlu’nun o sözünü Genel Başkanımız Özgür Özel’in liderliğinde, sizlerle birlikte başaracağız. Şu heyecan ve coşkunuz bunu bize gösteriyor” diye konuştu.

Etiketler deniz yücel chp izmir