Demirtaş ve Mızraklı'dan mesaj: Bu seçimde Adana'da tarih yazacağınıza inanıyoruz

Yeşil Sol Parti'nin Adana adayı Ferhat Kabaiş'e mesaj gönderen Selahattin Demirtaş ve Selçuk Mızraklı, "Artık özgürlüğün kapısını araladık. Bu seçimde Adana'da tarih yazacağınıza inanıyoruz" dediler.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Selçuk Mızraklı, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde Yeşil Sol Parti'nin Adana'dan ikinci sıra milletvekili adayı olan Ferhat Kabaiş'e mesaj gönderdiler.

Demirtaş ve Mızraklı'nın mesajını sosyal medya hesabından paylaşan Kabaiş, "Siyaset meydanlarında da mahkeme salonlarında da onurumuzu koruyan değerli Başkan Selahattin Demirtaş'a ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Selçuk Mızraklı'ya çok teşekkür ediyorum. Bu mesaja layık olmak için elimden gelenin fazlasını yapacağım" dedi.

Demirtaş ve Mızraklı'nın mesajı şöyle:

"Merhaba değerli kardeşlerim, hepinizi yürekten selamlıyoruz. Bu zulüm yıllarını içerde-dışarda hep beraber direnerek geçirdik ve inşallah artık özgürlüğün kapısını araladık. Bu seçimde Adana'da tarih yazacağınıza inanıyoruz. Tüm adaylarımız gibi değerli Ferhat vekilimizi de önce Allah'a sonra size emanet ediyoruz. Seçim gecesi Adana'nın sandık sonuçlarının göğsümüzü kabartıp hücremizi aydınlatacağından şüphemiz yoktur. Hepinize kolaylıklar, başarılar dilerken bir kez daha içten, sıcak selam, sevgilerimizi gönderiyoruz." (HABER MERKEZİ)