Demi Lovato: Disney Channel'da çalışırken tecavüze uğradım

ABD'li şarkıcı Demi Lovato, çocukken Disney Channel'de çalıştığı dönemde tanıdığı biri tarafından cinsel saldırıya uğradığını söyledi. Lovato, yaşananları duyurduktan sonra cinsel saldırıyı gerçekleştiren kişiye herhangi bir yansıması olmadığını da ekledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Youtube'de yayınlanan "Demi Lovato: Dancing with the Devil" belgesel serisinde yaşadıklarını anlatan şarkıcı, 2000'lerin sonunda Disney Channel'da çalışırken tanıdığı birinin kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu söyledi. Lovato, bu kişiyi olaydan sonra "her gün görmek zorunda kaldığını" belirtti. 

Daha önce aşırı uyuşturucu kullanımı nedeniyle hastaneye yatan Lovato, hayatı boyunca yaşadığı yeme bozukluğu ve uyuşturucu sorunlarını anlattı. Lovato, 2018'de yaşadığı aşırı dozda kendisine uyuşturucu satan kişinin cinsel saldırıda bulunduğunu söyledi. 

Kendisine saldırıda bulunan kişinin kimliğini açıklamayan Lovato, "Disney topluluğundan biriydi" dedi. Lovato, yaşananları duyurduktan sonra saldırıda bulunan kişinin başına bir şey gelmediğini, yer aldığı filmden çıkarılmadığını söyledi. (HABER MERKEZİ)