Demet Evgar'ın paylaşımı viral çıktı: '1 Kadın 1 Erkek' dizisi geri dönmüyor

"1 Kadın 1 Erkek" dizisinin geri döneceği ile ilgili viral olan paylaşımın, kadınlara yönelik şiddete karşı hayata geçirilen bir proje için çekildi anlaşıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Demet Evgar'ın, geçen günlerde "Yakında" notu ile paylaştığı "1 Kadın 1 Erkek" dizisi görüntüleri, dizinin geri döneceğinin düşünülmesine neden oldu.

Evgar, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nde videonun devamını paylaştı. Evgar'ın paylaşımı üzerine dizinin yeni bölümüne ait olduğu düşünülen görüntülerin, kadınlara yönelik şiddete karşı yapılan bir kampanya için çekildiği anlaşıldı.

Oyuncu Evgar paylaşımında "Kadınlara yönelik şiddete son demek için sevgili dostum Emre Karayel ile yıllar sonra bir araya geldik ve UN Women Türkiye'nin She Said No kampanyası için bu videoyu çektik. Siz de bize katılın, kadınlara yönelik şiddete hep birlikte hayır diyelim!"

Başrollerini Demet Evgar (Zeynep) ile Emre Karayel (Ozan)'in paylaştığı "1 Kadın 1 Erkek" dizisi 2008-2015 yılları arasında sırasıyla TürkMax, Star TV ve FOX'ta izleyiciyle buluştu. Durum komedisi türündeki dizi, Zeynep ve Ozan arasındaki ilişkiyi ve yaşadıkları hayatı anlatıyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)