Demet Akalın'ın eşi: Burada biri 'Ben Cumhurbaşkanı'nın berberiyim' diyor

Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt kavga etti. Tehdit edildiğini söyleyen Kurt, "Ben 'Cumhurbaşkanı'nın berberiyim, bu sokağın sahibiyim' diyor. Bugüne kadar Cumhurbaşkanımızın hatırına sustuk" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı Demet Akalın, eski eşi Okan Kurt'un sahibi olduğu Hirahan Restoran’da yan komşusuyla kavga ettiğini söyledi. Kurt, kavgayla ilgili, "Burada biri 'Ben Cumhurbaşkanı'nın berberiyim, bu sokağın sahibiyim' diyor" ifadelerini kullandı.

Instagram'dan video paylaşarak polisten yardım isteyen Demet Akalın ise, "Okan’ı dışarı çıkartmıyorlarmış, polisi de içeri sokmuyorlarmış. Okan’ın can güvenliği yok. Beykoz Emniyet'i nerede? Ben de İstanbul'a inince oraya gideceğim" dedi. 

Akalın şu ifadeleri kullandı: "Şu an İzmir Havaalanı'ndan dönmeye çalışıyorum. Hirahan'da yan tarafla kavga olmuş ve Okan Kurt'u çıkartmıyorlarmış dışarı. Polisi sokmuyorlarmış dükkânın içine. Nerede yaşıyoruz biz? Nerede yaşıyoruz, Beykoz emniyeti nerede? Nerede yani bu polisler? Anlayamadım yani. Bu videoyu atmak zorunda kaldım. Bu nasıl bir şey ya? Böyle bir şey olabilir mi? Çıkartmayacağız Okan Kurt'u o dükkândan. Nasıl oluyor bu işler?"

Basın mensuplarını olay yerine çağıran Akalın, "Bütün basındaki arkadaşlarımdan da rica ediyorum. Adamın can güvenliği yok yani. Bir inin bakalım Hirağan'a, ben yoldayım. Ben de gideceğim kadın başıma. Hangi sokağı kapatıp, kimi dükkâna almıyorlar göreceğiz. Polisi tutuyor adamlar. Polisin içeri girmesine izin vermiyorlar" dedi.

'BUGÜNE KADAR ZATEN SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN HATIRINA SUSTUK'

Söz konusu kavga ile ilgili olarak Okan Kurt da, "Yandaki arkadaşlar tehdit edince aramızda bir arbede çıktı. Ondan sonrada onlar öyle kafalarına göre bir şeyler yapmaya çalıştı. Biz de öyle bir cevap verdik. Burada bir arkadaş var, ben 'Cumhurbaşkanı'nın berberiyim' diyor. 'Ben bu sokağın sahibiyim' diyor. Bizim Cumhurbaşkanı'na boynumuz kıldan ince. Bugüne kadar sustuysak da zaten Sayın Cumhurbaşkanımızın hatırına sustuk. Ama ben burada 'Bu sokağın sahibiyim' bilmem ne, bunlar doğru şeyler değil. Gelmişler burada bizi buradan çıkaracaklarmış. Aileme 'Siz buradan gideceksiniz' tehditleri. Arabamızı parçalamışlar, babamın arabasını parçalamışlar. Küçücük kız kardeşimin üzerine yürümüşler" dedi. (HABER MERKEZİ)