Dedeoğulları ailesinin avukatı Abdurrahman Karabulut: Delillerin karartılmasından endişe ediyorum

Konya'da katledilen Dedeoğulları ailesinin avukatı Karabulut, yaptıkları müracaatlara rağmen Whatsapp yazışmaları ile kamera kayıtlarının verilmediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Konya'nın Meram ilçesinde katledilen Dedeoğulları ailesinin avukatlarından Abdurrahman Karabulut, delillerin karartılmasından endişe duyduğunu belirtti.

Twitter hesabından açıklama yapan Karabulut, başvurularına karşın Whatsapp grup yazışmaları ve kamera kayıtlarının kendilerine verilmediğini aktardı.

Karabulut, paylaşımında "Konya'daki katliam ile ilgili kamera kayıtları ve Whatsapp grup yazışmaları, sözlü ve yazılı müracaatlarımıza rağmen hâlâ verilmedi. Whatsapp yazışmalarında bizden sakladığınız hangi yazışmalar var? Savunma hakkımız ihlâl ediliyor. Delillerin karartılmasından endişe ediyorum" ifadelerine yer verdi. 

Konya'nın Meram ilçesinde yaşayan ve 12 Mayıs'ta ırkçı saldırıya uğrayan Dedeoğulları ailesi, 30 Temmuz'da silahlı saldırıyla katledilmişti. Aileden 7 kişinin öldürülmesinin ardından avukat Karabulut, saldırının Whatsapp grubu üzerinden organize edildiğini belirtmişti. (HABER MERKEZİ)