De Niro istiyordu: 'Taxi Driver 2'ye senarist karşı çıktı

'Taxi Driver' filminin senaristi Paul Schader'ın devam filmini "Şimdiye kadar duyduğum en aptalca fikir" diyerek reddettiği öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yönetmenliğini Martin Scorsese'nin yaptığı ve başrollerini Robert De Niro, Jodie Foster ile Cybill Shepherd'ın paylaştığı "Taxi Driver"ın olası devam filmi sosyal medyada gündem oldu. Devam filmini senarist Paul Schrader'ın reddettiği ortaya çıktı. 

"Taxi Driver 2"nin çekilmesini istediğini uzun zamandır söyleyen Robert De Niro, bu isteğini yıllar sonra The Guardian gazetesine verdiği bir röportajda, "Travis'in bugün nerede olduğunu görmek isterim. Adamda bir şeyler vardı: Tüm o öfke ve yabancılaşma, şehrin size yapabilecekleri bunlar. Yani Marty ve ben New Yorkluyuz ve biz bile yabancılaşmış hissedebiliriz" sözleriyle ifade etti. 

Ntv'nin aktardığına göre, filmin yönetmeni Scorsese de, De Niro'nun bu fikrini destekledi. Ancak Scorsese'nin bu fikri filmin senaristi Paul Schrader'a ilettiğinde "Bu şimdiye kadar duyduğum en aptalca fikir" cevabını aldığı ortaya çıktı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)