Davutoğlu, Nebati'nin 'ekonomi'sini eleştirdi: Sende beyin yok

Ahmet Davutoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin ekonomi performansını değerlendirdi: Ekonomiyi yönetmek için senin gözüne ihtiyaç yok beyne ihtiyaç var, o beyin de sende yok.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Malatya’da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, basın mensupları ve kanaat önderleriyle bir araya geldi. Davutoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’yi eleştirirken: “Bu arkadaş dedi ki ‘Gözümüze bakın, ışıltı sonra yüreğimize bakın’ Allah aşkına ekonomiyi yönetmek için senin gözüne ihtiyaç yok beyne ihtiyaç var, o beyin de sende yok. Gözüne, yüreğine niye bakayım, yüreğine Allah-u Teâlâ bakacak zaten, ben senin beynine bakarım” ifadelerini kullandı.

Kentteki bir düğün salonunda gerçekleştirilen buluşmada konuşan Davutoğlu, "Bunların hiçbir konuda samimiyetleri ve söyleyecek sözleri kalmadı. Ama sizlerin bir sözü var, 'yeter artık düşün yakamızdan' diyeceksiniz. Karşımıza gelip, birkaç provokatörle 'niye yolunuzu ayırdınız?" diye soru sormak kolay, işte bunun için. Biz o makamlarda olsaydık fakir fukaranın hakkını 3-5 rantiyeciye yedirmezdik" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

 

Etiketler Davutoğlu enflasyon