Davutoğlu: Asıl kimlerin mahkemelerde ifadeye çağrılması gerektiği ortada

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu: Son bir yılda iyi niyetle yaptığımız çağrılara kulaklarını tıkayanların yarattığı tabloya bakınca, enflasyonu ve ülke ekonomisini bu hale getirenler ifade vermeli.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, TÜİK'in açıkladığı enflasyon rakamları üzerinden iktidarın politikalarını eleştirdi. 

Daha önce, Merkez Bankası'nın şikayeti üzerine 'şüpheli' sıfatıyla ifadeye çağırılan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serkan Özcan, Twitter'dan "TÜFE %83,45 ÜFE %151,50! İktisadi analiz yapmaya gerek yok! Göreve başladığı güne göre enflasyonu 5 katın üstüne çıkaran TCMB Başkanı ve PPK üyelerini, Milletin rakamlara olan tüm güvenini yerle bir eden TÜİK Başkanı ve yöneticilerini, Derhal istifaya davet ediyorum!!" paylaşımı yaptı.   

Davutoğlu da Özcan'ın paylaşımını alıntılayarak ş yorum yaptı: "Son bir yılda iyi niyetle yaptığımız tüm çağrılara kulaklarını tıkayanların yarattığı bu tabloya bakınca, asıl kimlerin mahkemelerde ifadeye çağrılması gerektiği ortada. Parti Sözcümüz Serkan Özcan değil, enflasyonu ve ülke ekonomisini bu hale getirenler ifade vermeli!" (HABER MERKEZİ)