David Cronenberg, Robert Pattinson ve Kristen Stewart'ı bir araya getirmek istiyor

David Cronenberg, Robert Pattinson ve Kristen Stewart'ı aynı filmde bir araya getirmek istiyor: Hayranlar onları ilişkide görmeyi bekleyebileceğinden, yeni karakterler yaratmamın önüne geçebilir.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yönetmen David Cronenberg, fantastik gençlik serisi "Alacakaranlık" ile tanınan oyuncular Robert Pattinson ve Kristen Stewart'ı aynı filmde bir araya getirmek istediğini söyledi. 

Beyazperde'nin aktardığı habere göre, World of Reel'dan Jordan Ruimy'ye konuşan Cronenberg, "Beni Kristen ile tanıştıran Robert'tı. Oyuncu olarak ayrı ayrı çok güzel geliştiler" dedi. İki oyuncuyu bir arada görmek istediğini söyleyen yönetmen, "Bu bir sonraki filmimde olmayacağı için şu anda buna çok fazla girmek istemiyorum" dedi.

Yönetmen Cronenberg ilişkileri ve ayrılıklarıyla gündeme gelen bir çift olan bu iki oyuncuyu bir araya getirmenin olası sorunlarına da değindi. Cronenberg, "Hayranlar onları belirli bir tür ilişkide görmeyi bekleyebileceğinden ve bu, benim onlar için yeni karakterler yaratmamın önüne geçebileceğinden sorunlu olabilir" ifadelerini kullandı. 

Cronenberg, 75. Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarışan son filmi "Crimes of the Future"da Kristen Stewart ile çalıştı. Robert Pattinson ise Cronenberg'ün 2012 yapımı "Cosmopolis" ve 2014 yapımı "Map to the Stars" filmlerinde rol aldı. David Cronenberg'in şu an ön hazırlık sürecinde olan sıradaki projesi, Vincent Cassel'in başrolde olduğu "Shrouds" filmi olacak.