Daniska grubu diziler için yaptığı şarkıları yeniden yorumluyor

Daniska grubu, grup üyelerinin geçmişte televizyon dizileri için yazdığı şarkıları akustik olarak yeniden yorumlayıp yayınlamaya başladı. Grup, son olarak 'Gidenlerin Ardından'ı dinleyicilerine sundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 2019'da ilk albümleri 'Mış Gibi'yi yayınlayan Daniska, geçtiğimiz yıl usta sanatçılarla düetler yaptığı 'Keşke Meyhanesi' projesine başlamıştı. 'Keşke Meyhanesi'nde Eylem Atmaca, Hüseyin Turan, Yaşar, Hüsnü Arkan ve Ümit Besen'le ortak şarkılarını yayınlayan grup, bu projeye kısa bir ara vererek 'Mazi Çıkmazı' adlı yeni bir projeye başladı. 

Grup üyelerinin daha önce çeşitli televizyon dizileri için yazdığı ve dizi izleyicilerinin yakından bildiği şarkıları akustik olarak yorumlayan Daniska, ilk olarak 'Emanet' isimli teklisini yayınladı. Grup, son olarak ise 'Gidenlerin Ardından' adlı şarkılarını dinleyicisine sundu. 

Sözü ve müziği Gökhan Tümkaya'ya ait olan 'Gidenlerin Ardından'ın düzenlemesi yine grup tarafından yapıldı. Şarkı, tüm dijital müzik platformlarında ve YouTube'da dinlenebiliyor. Daniska ayrıca 20 Nisan akşamı İstanbul'da Kadıköy Sahne'de yeni şarkılarının da olduğu bir repertuarla müzikseverlerle buluşacağını açıkladı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)