Damla Durakçay'ın yeni teklisi yayında: Tam Zamanında

Damla Durakçay'ın şarkısı "Tam Zamanında" dinleyicilerle buluştu. Durakçay şarkısında 80’lerin synth pop ve disko müziğini modern bir solukla birleştirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Damla Durakçay’ın yaz aylarında çıkaracağı EP’nin ilk şarkısı olan "Tam Zamanında", GTR Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlandı. Şarkının söz ve müziği Damla Durakçay’a, düzenlemesi ise Efe Yemez’e ait.

80’lerin synth pop ve disko müziğini modern bir solukla birleştiren Durakçay, şarkıda hayatı akışına bırakan bir kadının hikâyesini yazdı. 

DAMLA DURAKÇAY KİMDİR?

Müzik yolculuğuna iki yaşında başlayan söz yazarı ve besteci Damla Durakçay, genç yaşından müzikle uğraşmaya devam ediyor. Üniversite yıllarında prodüksiyon ve sinema dallarında çalışan Damla Durakçay, reklam jingle’ları seslendirdi. Dinleyicilerle ilk buluşmasını 2017’de yayınladığı single’ı ‘‘Biber’’ ile yapan sanatçı, 2019 yılında yayınladığı 4. single’ı ‘‘Rakı İçmek İyi Geliyor’’ ile Spotify’da Türkiye Viral 50 ve birçok listeye girdi.

7. single’ı, söz ve bestesi sanatçıya ait, ‘‘Elim Kaydı’’, geçtiğimiz Ocak ayında yayınlandı.  ‘‘Tam Zamanında’’ ile yeni bir EP’nin müjdesini veren Damla Durakçay, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)