'Dahmer', Netflix'in en çok izlenen 10 dizisinin arasına girdi

'Dahmer-Monster: The Jeffrey Dahmer Story', geçtiğimiz hafta 299,84 milyon saat izlendi. Dizi böylece "Dili İngilizce Olan Diziler" listesinde 1. sırada yer aldı. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Dijital yayın platformu Netflix, 26 Eylül-2 Ekim haftasının izlenme sayılarını açıkladı. Açıklanan verilere göre, 21 Eylül'de yayına giren mini dizi 'Dahmer-Monster: The Jeffrey Dahmer Story', geçtiğimiz hafta 299,84 milyon saat izlenerek "Dili İngilizce Olan Diziler" listesinde 1. sırada yer aldı. 

Dizinin ilk 12 günündeki toplam izlenmesi 496 milyon 50 bin saate ulaştı. Netflix'in en iyi açılış yapan 5. dizisi olarak yayın hayatına başlayan 'Dahmer', böylece "Dili İngilizce Olan Diziler" listesine 9. sıradan giriş yaptı. Dizinin en yakın rakibi ise 496 milyon 120 bin saat ile '13 Reasons Why'ın 2. sezonu.

BİR HAFTADA EN YÜKSEK İZLENMEYİ ELDE EDEN İKİNCİ DİZİ

Dahmer, yaklaşık 300 milyon saat izlenmeyle dili İngilizce olan Netflix dizilerini arasında bir haftada en yüksek izlenmeyi elde eden ikinci dizi konumuna da erişti. İlk sırada 335 milyon saatlik haftalık izlenmeyle 'Stranger Things' 4. sezon yer alıyor. 

.

Dizinin oyuncu kadrosunda Evan Peters, Niecy Nash, Richard Jenkins, Penelope Ann Miller, Shaun J. Brown ve Colin Ford gibi isimler bulunuyor. Ryan Murphy imzalı dizilerden biri olan Dahmer, Amerika'nın en tanınmış seri katillerinden Jeffrey Dahmer'in hikâyesini çoğunlukla kurbanların bakış açısından anlatıyor.