'CZN Burak'tan Taha Duymaz'a: Keşke görseydin kardeşim

'CZN Burak' adıyla tanınan sosyal medya fenomeni Burak Özdemir, depremde hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın annesi ile birlikteyken çekilen videosunu paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- 'CZN Burak' olarak bilinen sosyal medya fenomeni Burak Özdemir, Hatay'da enkaz altında kalan ve depremin 12'nci gününde cansız bedenine ulaşılan 20 yaşındaki Taha Duymaz'la ilgili paylaşım yaptı.

Duymaz ile annesinin birlikte çekilen eski bir videosunu sosyal medya hesabından yayınlayan Özdemir, "Herkesin seni ne kadar çok sevdiğini keşke görseydin kardeşim..." ifadelerini kullandı.

Özdemir'in paylaştığı videoda, sosyal medya fenomeni Duymaz'ın, annesinin doğum günü pastasını tuttuğu görülüyor. Duymaz'ın paylaşımının üzerinde "Canım annem. Annemle beraber dağa giderdik, dağdan kekik toplardık yani" sözleri yer alıyor.

Hatay'da enkaz altında kalan 20 yaşındaki sosyal medya fenomeni Taha Duymaz ve 17 yaşındaki kız kardeşi Melek Nur Duymaz'ın cansız bedenleri, depremin 12'nci gününde bulunmuştu.

Haberi, Burak Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla doğrulamış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

"Arkadaşlar Taha Duymaz ve kardeşleri hakkın rahmetine kavuşmuştur. Allah rahmet eylesin, başımız sağ olsun. Tüm sevenlerine ve ailesine sabır diliyorum."

ZİYARETE GİTMİŞTİ

Hatay'ın Yayladağı ilçesinin Suriye sınırına yakın Güveççi Mahallesi'nde ailesiyle yaşayan, depremden bir hafta önce Hatay kent merkezinde ziyaretine gittiği halası Hülya Demiralp’in (45) evinde depreme yakalanmıştı.

Akevleri Mahallesi Saray Apartmanı’nda bulunan ev yıkılmış, Duymaz ile kız kardeşi Melek Nur Duymaz, halası Hülya ve eniştesi Cuma Demiralp (47) enkaz altında kalmıştı. (HABER MERKEZİ)