Cüneyt Özdemir'den fenomen Dilan Polat'a tepki: Bu seviyeye ilk kez tanık oluyorum

Gazeteci Cüneyt Özdemir, lüks hayatı ve paylaşımlarıyla gündeme gelen Dilan Polat'ı eleştirdi. Özdemir, "Milyonları milyarları olan çok insan tanıdım ama bu seviyeye ilk kez tanık oluyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sosyal medyada paylaştığı içeriklerle tanınan fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın 'uçak' görüntüleri sosyal medyada gündeme geldi. Kazancının nereden geldiği ve nasıl elde edildiği üzerine sosyal medyada başlayan tartışmalar üzerine Engin Polat, konuyla ilgili bir açıklama yaparak, kalabalık bir işletmenin havuzunun başında çektiği bir video ile uçak almadıklarını, sadece kiraladıklarını açıkladı.

Uçak iddialarının ardından Dilat Polat da sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Uçağı sadece kiraladıklarını ancak isteseler satın da alabileceklerini söyleyen Polat, "Bizim paramız yine züğürtlerin çenesini yormuş" dedi.

'BU SEVİYEYE İLK KEZ TANIK OLUYORUM'

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Polat’ın bu paylaşımına tepki gösterdi.

Özdemir, "Biraz önce Instagram'da bir story'de 'Benim param siz züğürtlerin çenesini yordu' diyerek kendisini izleyenlere tüküren bir fenomen gördüm" diyen Özdemir, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye gibi ekonomik krizin ortasında, neredeyse bir Survivor yarışmasındaymış gibi milyonlarca insanın var olma mücadelesi verdiği bir ülkede lüks arabaları, uçakları teşhir etmenin adı sonradan görmelik de değil 'zenginlik pornografisidir'. Ülkenin yarısı asgari ücrete mahkum olmuşken buna tepki gösteren insanları 'züğürtler' olarak aşağılayıp suratlarına tükürmenin adı nedir? Onu (ilk kez gördüğüm için) bilemiyorum. Milyonları milyarları olan çok insan tanıdım ama bu seviyeye ilk kez tanık oluyorum. Zenginlik para kazanmak değil onu harcamayı bilmektir!

Son bir hatırlatma, bugün 'züğürtler' deyip, o suratlarına tükürdüğünüz insanlar sayesinde bu paraları kazandınız, umarım bir gün tersine tanık olmazsınız!"