Cüneyt Özdemir: Ebubekir Bey'in kılıcı var... Ebubekir Şahin: Kılıcım yok kalkanım var

Cüneyt Özdemir, sansürü eleştirirken RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin için "Ebubekir Bey'in kılıcı var" dedi. Ebubekir Şahin Twitter'dan yanıt verdi: "Kılıcımız yok ama başta çocuklarımız olmak üzere aileyi ve toplumu koruyan bir kalkanımız var."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gazeteci Cüneyt Özdemir, Youtube kanındaki programında RTÜK'ün sansür uygulamalarını eleştirirken RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'i kastederek "Ebubekir Bey'in kılıcı" ifadesini kullandı. Ebubekir Şahin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Özdemir'in bu sözlerini alıntılayarak "Kılıcımız yok ama başta çocuklarımız olmak üzere aileyi ve toplumu koruyan bir kalkanımız var" diye yazdı. Şahin nota gülücük emojisi bıraktı. Daha sonra Şahin'in cevabını alıntılayan Özdemir de paylaşıma gülücük emojisi koydu.

Özdemir Youtube kanalı üzerinden yaptığı söz konusu yayında "Sette iki farklı çekim yapılmalı, biri Türkiye için biri farklı ülkeler. İtalya'da Ebubekir Bey yok ki, elindeki kılıcıyla montaj anlamında kessin. Bir öpüşmeli çek bir de Ebubekir versiyonunu çek. Televizyonda bir şey görüp de sapıtma diye bir insan var orada, elinde kılıcıyla bekliyor" demişti. (HABER MERKEZİ)