Cumhurbaşkanlığı uçağıyla poz verdi, eleştirilere 'höst' dedi

Kurtulmuş'un Meksika ve Küba'ya yönelik resmi ziyaretlerini TBMM heyetiyle birlikte takip eden gazeteci Emin Pazarcı'nın paylaşımları sosyal medyada gündem yarattı. Pazarcı eleştirilere "höst" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İktidara yakınlığıyla bilinen Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un Meksika ve Küba'ya yönelik resmi ziyaretlerine Cumhurbaşkanlığı uçağıyla gitti. Pazarcı, Cumhurbaşkanlığı uçağıyla birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Bunun üzerine, "AK Parti ders almamış anlaşılan. Tasarruf tedbirleri size yok değil mi?" şeklinde eleştiriler geldi. Pazarcı, eleştirilere "Höst, Türkiye dünyadan tecrit mi olsun? Devlet işidir bu. Helaldir helal" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Cumhurbaşkanlığı'na ait uçak ABD'de yakıt ikmali yaparken, uçağın yanında çektirdiği bir fotoğrafı paylaşan Emin Pazarcı'ya sosyal medyada "AK Parti ders almamış anlaşılan", "Haram olsun" gibi tepkiler geldi.

Pazarcı'nın, fotoğrafının altına gelen bu tepkilere verdiği yanıt ise gündem oldu. Uçaktan fotoğrafını paylaşan Pazarcı, "Washington'da yakıt ikmalindeyiz. Henüz Meksika'ya, hedefe ulaşamadık" ifadelerini kullandı.

GELEN TEPKİLERE 'HÖST' CEVABINI VERDİ

Emin Pazarcı'ya "AK Parti ders almamış anlaşılan. Tasarruf tedbirleri size yok değil mi?" yorumları geldi. Gelen yoruma gülerek yanıt veren Pazarcı, "Tasarruf tedbirleri size yok değil mi?" sorusunu da ":)) Höst, Türkiye dünyadan tecrit mi olsun?" diye cevapladı.

'DEVLET İŞİDİR BU HELALDİR HELAL'

Söz konusu paylaşımın altında başlatılan "Haram olsun-Haram zıkkım olsun" cevaplarıyla paylaşılan ankete de gülerek yanıt veren Pazarcı, "Devlet işidir bu. Helaldir helal" dedi.

Daha sonra Pazarcı, söz konusu paylaşımlarına gelen tepkiler üzerine bir açıklama yaptı. Pazarcı, şu ifadeleri kullandı:

"Dolmuş buraya müsilajlar yine... Ülke ve millet yararına ne varsa kirletmek işleri! 'Gezin efendiler' diyorlar... :)) Gezecek olsak burada ne işimiz var? Parlamento heyeti bu. Aramızda CHP'li vekil de bulunuyor. Uluslararası bir toplantıda Türkiye'nin de söyleyecek sözü var."

(HABER MERKEZİ)