Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü programları iptal

Dün akşam katıldığı programda rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü programlarını iptal ettiğini duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam katıldığı canlı yayında rahatsızlanmış ve program yarıda kesilmişti. Bir süre sonra tekrar başlayan program Erdoğan'ın "Üzerinize afiyet midemi üşütmüşüm" açıklamasının ardından sona ermişti. Erdoğan, bugün yaptığı açıklamada "Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim" dedi.

Erdoğan, bugünkü programlarına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın katılacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Yoğun mesaim sebebiyle yayın esnasında geçirdiğim küçük rahatsızlıktan ötürü geçmiş olsun dileklerini ileten, dualarını eksik etmeyen necip milletimin her bir ferdine, her bir kardeşime çok çok teşekkür ediyorum.                                                                 

Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim. Kırıkkaleli, Yozgatlı ve Sivaslı kardeşlerimle ne yazık ki bugün bir araya gelemeyeceğiz. Hepsinden haklarını helal etmelerini rica ediyorum.

Bizi temsilen Kırıkkale, Yozgat ve Sivas programlarına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay iştirak edecektir.

Allah’ın izniyle yarından itibaren programımıza devam edeceğiz. Aziz milletimizi Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştırmak için çalışmayı sürdüreceğiz.

Bu vesileyle tüm vatandaşlarıma sağlık, huzur ve afiyet diliyorum." (HABER MERKEZİ)