Covid-19 kurallarına uymayan Nicole Kidman’a tepki: 'Karantinaya alınmadan Hong Kong'a giriş yaptı'

Nicole Kidman, karantinaya alınmadan Hong Kong'a giriş yaptı. Kidman’ın kentte dolaşırken ve alışveriş yaparken çekilen fotoğrafları, basın ve sosyal medyada tepki çekti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Nicole Kidman’ın "The Expats" adlı Amazon dizisi çekimi için bulunduğu Hong Kong’da karantinaya alınmadan giriş yapması tepkilere neden oldu. Oyuncuya uygulanan ayrıcalığın, Hong Kong yönetiminin uyguladığı 3 haftalık karantinaya aykırı olduğu yazıldı.

Yerel basında çıkan haberlere göre, “The Expats” dizisinin çekimleri için özel uçakla 12 Ağustos’ta Sydney’den Hong Kong’a gelen Kidman’a, Avustralya’dan gelenlerin uyması zorunlu olan karantina uygulamasında ayrıcalık yapıldı. Kidman’ın kentte dolaşırken ve alışveriş yaparken çekilen fotoğrafları, basın ve sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Kidman'a tanınan ayrıcalığın tepkilere neden olmasının üzerine açıklama yapan Hong Kong Ticaret ve Ekonomik Kalkınma Bürosu, Kidman ve dizi ekibinin işlerini yapabilmeleri için karantina şartından muaf tutulduğu belirtti. 

Kidman’ın yapımcılığını da üstlendiği dizi, Janice Y.K. Lee’nin kitabından uyarlandı. Senaryosunu Alice Bell’in yazdığı dizi, Hong Kong’a göçen bir grup Amerikalı kadının hikâyesine odaklanıyor. (AjansBizim)