Çorum'da silahlı saldırı: 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Çorum'da pazar yerinde düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi öldürüldü, 1 kişi de yaralandı. Olay yerine giden polis aracının kaza yapması nedeniyle de 1'i polis 3 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çorum'da düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Ulukavak Mahallesi Pazartesi Pazarı'nda sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen bir otomobilden 4 kişi, pazar alanında yürüyen Musa Kurt ve F.C.Ç'ye pompalı tüfeklerle ateş ettikten sonra aynı araçla olay yerinden kaçtı.

Bu sırada bölgede bulunan polis ekipleri, kaçan aracın lastiklerine ateş etti ancak 4 zanlı, araçla olay yerinden uzaklaştı.

Ekiplerin yardım talebi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Silahlı saldırıda yaralanan 2 kişiye, çevredeki bir eczanenin çalışanları ilk müdahaleyi yaptı.

Yaralılar, sağlık ekiplerince Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki bir özel hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Musa Kurt, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan saldırganların ateşlediği tüfekten çıkan mermilerin, çevredeki bir eczanenin vitrinine de isabet ettiği tespit edildi.

POLİS ARACI KAZA YAPTI, 3 KİŞİ YARALANDI

DHA'nın haberine göre, silahlı saldırı ihbarının ardından olay yerine giden polis aracı ise bir otomobille çarpıştı. Kazada 1'i polis, 3 kişi hafif yaralandı.

Polis, pazar yerine ateş açtıktan sonra otomobille kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. (HABER MERKEZİ)