Çorlu'ya inen şarkıcı Inna'dan 'Çorum' mesajı

Yeni şarkısının promosyon çalışmaları için Romanya'dan Türkiye’ye gelen ancak kar nedeniyle uçağı Çorlu’ya inmek zorunda kalan Inna, sosyal medya hesabından “Çorum’a iniyoruz” paylaşımı yaptı.

Inna yeni şarkısının promosyon çalışmaları için Türkiye'ye gelmişti.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yeni şarkısı "Up"’ın promosyon çalışmaları için Romanya'dan Türkiye’ye gelmek için yola çıkan şarkıcı ve söz yazarı Inna'nın uçağı, İstanbul’u etkileyen kar fırtınası nedeniyle Çorlu’ya inmek zorunda kaldı.

Inna'nın sosyal medya paylaşımı

Yolların kapanması nedeniyle Çorlu’da kalan şarkıcı Inna’nın, İstanbul’da çeşitli TV ve radyo programlarına katılması bekleniyordu. Ancak Inna’nın programı kar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Hava şartları nedeniyle Çorlu’ya inmek zorunda kalan Inna, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafında "Bu fotoğrafta İstanbul'da olduğumu göstermeliydim. Ama olmadı. Türkiye'de bir yerde güvendeyim. Fakat yorgunum" dedi. Inna’nın sosyal medyada 'Çorlu' yerine 'Çorum' yazması dikkat çekti.

Inna, programını iptal etti, Kapıkule Sınır Kapısı'ndan çıkmadan önce Edirne'de özel bir hastanede PCR testi yaptırdı. Test sırasında hastane çalışanlarından ilgi gören Inna, sağlık çalışanlarıyla fotoğraf çektirdi. Inna, hastanede yaklaşık iki saat bekledikten sonra negatif çıkan test sonucunu alarak karayoluyla Kapıkule Sınır Kapısı'ndan çıkış yaptı.

 

 

Etiketler Inna Çorlu