Contemporary Istanbul, 16 Aralık'ta ziyarete açılacak

Contemporary Istanbul'un 15. edisyonu 16 Aralık'ta başlıyor. Fiziki ziyaretlerin yanı sıra Conteporary İstanbul'a özel hazırlanan dijital platformla, dünyanın her yerinden ziyaretçilerin çevrimiçi özel içeriklere erişmesine olanak tanınacak.

14. Contemporary Istanbul
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Contemporary Istanbul'un (CI) 15. edisyonu, çevrimiçi ve fiziki olarak 16-20 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Türkiye ve dünya çağdaş sanatından örnekleri bir araya getiren etkinlik, İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılacak. 

Akbank’ın ana sponsorluğunda yapılacak fuarın bu yılki programında, uluslararası iletişimin önemi, çağdaş uluslararası sanatçıların azmi ve sanatın kendisinin kapsayıcılığı konularına odaklanılacak. Fuar, 14-15 Aralık'ta VIP ön izlemeye açık olacak.

Conteporary İstanbul'a özel hazırlanan dijital platform, dünyanın her yerinden ziyaretçilerin çevrimiçi özel içeriklere erişmesine olanak tanıyacak.

'SANAT CAMİASINI YENİDEN CANLANDIRMA FIRSATINA SAHİP OLDUĞUMUZ İÇİN HEYECANLIYIZ'

Konuya ilişkin açıklamada bulunan CI Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli, "Contemporary Istanbul'un 15. yıl dönümünde sanatı ve sanat camiasını yeniden canlandırma fırsatına sahip olduğumuz için çok heyecanlıyız. İstisnasız tüm kreatif endüstriler ve sanat dünyasının büyük bir kesimi, salgından çok etkilendi ancak bu yılki etkinliğe katılımları için şimdiden ön rezervasyon yapmaya başlayan sanatseverlerin yoğun ilgi ve desteğini görmekten memnuniyet duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Yeni tip korona virüsü tedbirleri kapsamında, fiziki fuar alanını ziyaret edecek ziyaretçiler, önceden katılacakları gün ve saatleri bildirerek fuara akredite olarak girebilecek. Etkinlik alanına HES kodu ile girilebilecek ve ziyaret maksimum 4 saat sürecek. (AA)