Çocukların kavgasına akraba aileler karıştı: 1 ölü, 5 yaralı

İzmir Karşıyaka'da, sokakta oynayan çocukların arasında başlayan kavgaya aileler de karıştı. K.Z. evinin balkonundan pompalı tüfekle ateş açarak kuzeni Demet Kaçan'ı öldürdü. Olayda 5 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- İzmir'de, çocuklar arasındaki kavgaya kan bulaştı. Olay, akşam saatlerinde Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre S.Z. ile Demet Kaçan arasında, sokakta çocuklarının kavga ettiği gerekçesiyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmaya iki kadının aile bireyleri de dahil oldu. S.Z.'nin eşi K.Z., evin balkonuna çıkarak pompalı tüfekle ateş açtı. Olayda Demet Kaçan, Serdar Kaçan (35), Gamze Kaçan (32) ve Niyazi Gümüşsoy vücuduna isabet eden saçmalarla, K.Z. ve Şahin Kaçan (31) ise darp sonucu yaralandı.

Ağır yaralanan Demet Kaçan ile Şahin Kaçan, sağlık ekiplerince ilk müdahalelerinin ardından özel bir hastaneye, diğer yaralılar ise Çiğli Bölge Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Demet Kaçan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında suç aletiyle birlikte gözaltına alınan K.Z.'nin, pompalı tüfekle vurduğu Demet Kaçan'ın kuzeni olduğu ortaya çıktı. (DHA)