CNN Türk muhabiri esnaf dert yanınca röportajı kesti

CNN Türk muhabiri Mücahit Topçu, bir fırıncıya “İşler iyi mi?” diye sordu ancak cevabı duyunca mikrofonu geri çekerek röportajı bitirdi. Görüntüler sosyal medyada gündem olunca Topçu bir metin yayınlayarak özür diledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul’da bir fırına giren CNN Türk muhabiri Mücahit Topçu, işletme sahibine "İşler iyi, değil mi?” diye sordu.  

Topçu, fırıncının “Mayalar 110 lira olmuş, vatandaş işin içinden çıkamıyor. Dolayısıyla halkımızdan şunu bekliyoruz, vatandaşımızdan, devletimizden şunu bekliyoruz…” sözlerinin ardından mikrofonu geri çekerek “Teşekkürler” dedi.

Sosyal medyada gündem olan görüntüler kısa sürede yüzlerce kişi tarafından paylaşılarak izlendi. Çok sayıda kişi Mücahit Topçu'nun mikrofonu çekmesi eleştiren yorumlar yaptı.  



'SÖYLEDİKLERİ NEDENİYLE KESMEDİM'

CNN Türk muhabiri Mücahit Topçu, söz konusu röportajla ilgili yayımladığı açıklama metninde özür diledi ve mikrofonu esnafın dedikleri nedeniyle kesmediğini savundu. Topçu "Söz konusu röportajı fırıncının söyledikleri nedeniyle kesmedim. İtiraf etmek gerekirse o sırada fırıncının ne söylediğine de canlı yayın heyecanıyla çok dikkat etmedim. Çünkü bana verilen 2-3 dakikalık bir canlı yayın süresi vardı. Ben o süreyi aştığımı düşünerek bir an önce yayını bitirip sözü stüdyoya bırakmak istedim. Ancak gerçekten büyük bir hata yaptım" ifadelerini kullandı.